Medimagazin logo

Nöbet listesinde haksız kazanç iddiasına soruşturma

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde hastanede çalışan bazı personel ve doktorların nöbet tutmadıkları halde çizelgeye nöbet tuttuklarını yazıp haksız kazanç elde ettikleri iddia edildi. İddialar üzerine İl Sağlık Müdürlüğü idari soruşturma başlattı.
Kaynak: İHA
Nöbet listesinde haksız kazanç iddiasına soruşturma
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

ŞANLIURFA - Olay, hastanede çalışan bir memurun valiliğe şikayette bulunmasıyla ortaya çıktı. Suruç Devlet Hastanesi'nde çalışan sağlık memuru M.E.’ye haksız yere döner sermaye verildiği, uzman doktorlar M.C.E. ile Y.Y.’ye ise hastaneye gitmedikleri halde icap nöbeti yazıldığı ve haksız kazanç elde ettikleri iddia edildi.

İddialar üzerine İl Sağlık Müdürlüğü sorumlular hakkında idari soruşturma başlattı.

suruç devlet hastanesi
döner sermaye
nöbet
icap nöbeti
Yorum (4)
mustafa serdar
İcap nöbetin de hastaneye çağırılmadılarsa hastaneye gitme zorunluluğu yok,icap nöbetinde hastaneye gitsen de gitmesen de parasını alırsın,haberi yazmadan önce keşke icap nöbetinin ne olduğuna baksaydınız.
63
Cevapla
Kerem can
Pandemide evde yatıp hastaneye hiç uğramayıp nöbet listesine adını yazdıran hocalara ne demeli. Asistanla aynı günlere kendini yazıp evinden dışarı çıkmayan tavandan döner alıp Allah kitap hak hukuk yan dallı proflar....
69
Cevapla
Sami
İcap nöbeti geceleri ve hafta sonları, evde durursun, icap ederse hastaneye cağrilir ve gidersin. Medimagazinin hastane işleyişiyle ilgili bu kadar basit bir bilgisi yok mu? Ustuste 15 gün yada her gün icapciysan hastanede mı kalınacak. Saçma haber...
20
Cevapla
Crk
Sakarya Ferizli devlet Hastanesi'ne bir müfettiş gönderin.2 hafta haber dizisi çıkar.
6
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir