Medimagazin logo

Sağlık Bakanı duyurdu: 2 müfettiş görevlendirildi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, terör örgütü YPG-PYD’ye tıbbi cihaz verdiği iddia edilen Ankara’daki firma ile ilgili : Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından İki müfettiş görevlendirildi. İdari soruşturma başlatıldı. Gerekli bulgularım güvenlik birimleriyle paylaşırız.
 Sağlık Bakanı duyurdu: 2 müfettiş görevlendirildi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ankara'da bir firmanın, terör örgütü PKK'ya tıbbi cihazlar gönderdiği iddiasına yönelik Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK) tarafından 2 müfettiş görevlendirildiğini açıkladı.

Mecliste gazetecilerin sorularını yanıtlayan Koca, Ankara'nın İskitler semtindeki bir firmanın, PYD/YPG terör örgütüne tıbbi cihaz gönderdiği iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

2 MÜFETTİŞ GÖREVLENDİRİLDİ

Sağlık Bakanı Koca, "Cihazlarla ilgili TİTCK kurumumuz var. TİTCK kurumu bu iddialarla ilgili 2 müfettiş görevlendirdi. Bize gelen herhangi bir durum yok. İdari bir soruşturma başlatıldı. Bununla ilgili bulgularımızı güvenlik birimlerimize veriyor olacağız. Daha fazla bilgi vermem, soruşturmanın selameti açısından doğru olmaz." diye konuştu.

saglik bakani
pkk
ti̇tck
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir