Medimagazin logo

Bakan Koca: Bunca tecrübenin gösterdiği bir yol var, aşılarımızı yaptırmalıyız

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından Günlük Kovid-19 haritasını paylaştı. Buna göre Aksaray ve Gümüşhane ikinci doz aşılamada sarı kategoriye geçerken, Bitlis ise turuncu kategoride yerini aldı.
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Bakan Koca: Bunca tecrübenin gösterdiği bir yol var, aşılarımızı yaptırmalıyız
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MEDİMAGAZİN - Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Aksaray ve Gümüşhane'nin ikinci doz aşılamada yüzde 65'i geçtiğini şu sözlerle duyurdu:

Aksaray ve Gümüşhane’de ikinci doz aşı oranı bugün yüzde 65’i geçti. Sarı kategorisine giren bu iki ilimizin yeni hedefi mavi! Zamanı gelmiş ikinci doz aşıları hemen olalım! Sırada yüzde 75’i aşmak var!

Bitlis ise yüzde 55'i geçerek haritada turuncu rengini aldı. "Bitlis’te iki doz aşılılar olarak yaklaşık yarı yarıyayız yüzde 55’i aşıp, hazır turuncu kategorisine geçmişken, aşı konusunu aramızda konuşalım." ifadelerini kullanan Koca, aşı hakkında merak edilen soruları sağlık görevlilerine sormaya davet etti.

Sağlık Bakanı 11 Ekim'e ait Günlük Kovid-19 tablosunu yayınladı:

 

 

"Bunca tecrübenin gösterdiği bir yol var. Normal hayatımızı sürdürmeli, sadece dikkatli olmalıyız. Aşılarımızı yaptırmalıyız. Oranlar yükseliyor. Biraz daha sabır, sonrası zafer!" sözlerini kullanan Koca, vatandaşları aşıya davet etti.

 

sağlık bakanı
fahrettin koca
günlük kovid-19 haritası
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir