Medimagazin logo

İstanbul'da doktorlar arasında az çalışma tartışması: Bir doktor hayatını kaybetti

İstanbul Baltalimanı Kemik Hastalıkları Hastanesinde görevli 2 doktorun aralarında çıkan bıçaklı kavgada 1 doktor hayatını kaybetti. Meslektaşını bıçaklayarak ölümüne neden olan doktor gözaltına alındı.
Kaynak: DHA
İstanbul'da doktorlar arasında az çalışma tartışması: Bir doktor hayatını kaybetti
Dr. Kaan Erol (Fotoğraf: İHA)
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İSTANBUL - Sarıyer'deki Baltalimanı Kemik Hastalıkları Hastanesi'nde 2 asistan doktor arasında çıkan bıçakla kavgada bir doktor hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre Baltalimanı Kemik Hastalıkları Hastanesi'nde görevli asistan doktor Y.S. (29) ile asistan doktor Kaan Erol (26) arasında "az çalışma" tartışması çıktı. Tartışma kavgaya dönüştü. Y.S.,  yanında taşıdığı bıçağı çıkartarak Kaan Erol'u defalarca bıçakladı. Ağır yaralanan Kaan Erol., meslektaşlarınca yapılan ilk müdahalenin ardından Şişli Etfal Eğitim ve Hastanesi'ne götürüldü. 30'un üzerinde bıçak yarası olduğu belirtilen Kaan Erol hayatını kaybetti. Y.S. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.Olayla ilgili inceleme sürüyor.

İSTANBUL İl Sağlık Müdürlüğü, bir doktorun hayatını kaybettiği bıçaklı kavga ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada şöyle denildi:
"Bu sabah, Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde nöbetçi olan ortopedi ve travmatoloji asistanı hekimimiz, bir meslektaşı tarafından saldırıya uğramıştır. Saldırıya uğrayan hekimimize derhal acil müdahale yapılmış ancak tüm çabalara rağmen maalesef hayatını kaybetmiştir. Olayla ilgili İl Sağlık Müdürlüğümüz inceleme başlatmıştır. Fail, Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınmış olup Savcılık soruşturması devam etmektedir. Hayatını kaybeden hekimimize Allah'tan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz" 

doktor
baltalimanı kemik hastalıkları hastanesi
Yorum (16)
A
Tövbe estağfurullah; doktorlar arasında tartışma ve kavga olabiliyor ama 20 yıllık meslek hayatımda birbirini öldüren doktor haberini ilk kez duyuyorum.
36
Cevapla
Bir vatandaş
Beni Türk hekimlerine emanet ediniz diyen Atatürk'ün kemikleri sızlamıştır.
17
Cevapla
doktor
ARTIK DOKTORLARA YAPILAN ZULÜMLER,HERKESİ ÇİLEDEN ÇIKARTIYOR.DOKTOR SAHİPSİZ.SAĞLIK ÇALIŞANINI EZEN EZENE.
43
Cevapla
Ahmet
PERFORMANS sisteminin sonuçları..
38
Cevapla
se
Şiddet toplumun her tarafına sirayet etmiş durumda. Hem toplumsal hem bireysel anlamda çözüm yollarını bulamazsak. bu tür trajik olaylar artarak devam edecektir. Gencecik bir arkadaşımız öldürüldü ve bir diğer meslektaşı tarafından, çok üzücü, izahı mümkün olmayan olaylar yaşıyoruz, Allah rahmet eylesin.
15
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir