Medimagazin logo

AstraZeneca Türkiye'de iki atama

AstraZeneca Türkiye'de iki atama: Birgül Şentürk Finansal Planlama ve Analiz Müdürü, Meral Küçük Ürel Satınalma Müdürü oldu
AstraZeneca Türkiye'de iki atama
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Nisan 2012'den beri AstraZeneca Türkiye'de çalışmakta olan ve son olarak Finansal Planlama Yöneticisi görevini yürütmekte olan Birgül Şentürk, Finansal Planlama ve Analiz Müdürü olarak atandı. Haziran 2013'ten bu yana AstraZeneca Türkiye'de Satınalma Yöneticisi olarak görev yapan Meral Küçük Ürel ise Satınalma Müdürü oldu.

 


Birgül Şentürk İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden 2004 yılında mezun oldu. İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Pazarlama yüksek lisansını tamamladıktan sonra, profesyonel hayatına Roche İlaç'ta Finansal Kontrolör olarak başladı ve ardından Novartis'te İş Planlama Analisti olarak çalıştı. Nisan 2012'de Satış Analiz ve Raporlama Yöneticisi olarak AstraZeneca Türkiye ailesine katılan Birgül Şentürk, sonrasında Finansal Planlama & Analiz Yöneticisi olarak görev yaptı. Birgül Şentürk, AstraZeneca Türkiye Finansal Planlama ve Analiz Müdürü olarak çalışmaya başladı.
 


Meral Küçük Ürel Boğaziçi Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Uluslararası Ticaret Bölümünden 2004 yılında mezun oldu. Profesyonel hayatına Marsan Marmara Holding'de Satış Uzmanı olarak başlayan Meral Küçük Ürel, sonrasında Hedef Ecza Deposu'nda Bölge Satış Müdürü, Pfizer Türkiye'de Satınalma Uzmanı ve MSD'de Kıdemli Satınalma Uzmanı olarak görev yaptı. Nisan 2013'te Satınalma Yöneticisi olarak AstraZeneca Türkiye ailesine katılan Meral Küçük Ürel, AstraZeneca Türkiye Satınalma Müdürü olarak görev yapmaya başladı.

astrazeneca
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir