Medimagazin logo

İstanbul’daki devlet hastanelerine uyarı

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi&#8217;nde 4 gün içinde ardarda 8 bebeğin ölmesi Sağlık <br />Bakanlığı&#8217;nı harekete geçirdi. İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından il genelindeki 52 devlet hastanesine gönderilen genelgede, Trakya Tıp Fakültesi Hastanesin&#8217;de Yenidoğan Ünitesi Yoğun ve İleri Bakım Bölümü&#8217;ne bir süre yeni hasta kabulu olmayacağı belirtilerek, buradan gelecek hastalar için hazırlıklı olmaları istendi
İstanbul&#8217;daki devlet hastanelerine uyarı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde 4 gün içinde ardarda 8 bebeğin ölmesi Sağlık Bakanlığı’nı harekete geçirdi.

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından il genelindeki 52 devlet hastanesine gönderilen genelgede, Trakya Tıp Fakültesi Hastanesin’de Yenidoğan Ünitesi Yoğun ve İleri Bakım Bölümü’ne bir süre yeni hasta kabulu olmayacağı belirtilerek, buradan gelecek hastalar için hazırlıklı olmaları istendi.

İstanbul İl Sağlık Müdürü Mehmet Bakar tarafından gönderilen genelgede, Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki virüslü ortam giderilinceye kadar bu bölgede erken doğum yapacak hamilelerin eğitim ve araştırma hastanelerine sevkedileceği bildirildi. Gerekli önlemlerin ivedilikle alınarak ilgili birimlerin 24 saat hazır durumda tutulması gerektiği vurgulandı.
i̇stanbul&#8217
daki
devlet
hastanelerine
uyarı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir