Medimagazin logo

Olay hemşire canlı yayında tüm bildiklerini anlattı

‘Esra Erol’da’da annesini arayan Reşit Ongun, gerçeğe bir adım daha yaklaştı. 34 yıl önce doğduğu hastanede çalışan Leyla Hemşire itiraf etti: O gün Ongun’un annesi ‘Bebeği alın, yoksa sokağa atarım’ dedi
Kaynak: SABAH
Olay hemşire canlı yayında tüm bildiklerini anlattı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Türkiye'nin aylardır konuştuğu hemşire Leyla Atay, geçtiğimiz günlerde 'Esra Erol'da' programının canlı yayına katıldı. Adana Meydan Hastanesi'nde doğan bebeklerin kaçırıldığı iddiası, geçtiğimiz aylarda 'Esra Erol'da' programında yayınlanıp gündeme bomba gibi düşmüştü. Reşit Ongun, biyolojik ailesini aramak için beş ay önce 'Esra Erol'da'ya katıldı. Reşit Ongun'u büyüten Kerime Hanım, Ongun'un annesiyle ilgili tüm gerçekleri Leyla Atay adlı hemşirenin bildiğini açıklamıştı.

'BEN SADECE ARACI OLDUM'

1984'te doğan ve doğduğu gün kendisini evlatlık veren gerçek annesini arayan Reşit Ongun, birçok kez çocuklarını kaybeden ailelerle DNA testine tabi tutulmuş, fakat sonuçlar olumsuz çıkmıştı. Çelişkili açıklamalar ve birbirini tutmayan ifadeler sonucunda yine annesini bulamayan Reşit, çareyi 'Esra Erol'da'da aramıştı.

Geçtiğimiz günlerde avukatı ile canlı yayına katılan Leyla Atay, Reşit'in evlatlık alındığı güne dair tüm bildiklerini canlı yayında açıklayarak hakkındaki iddialara yanıt verdi. Leyla Atay, olay günü yaşananları şöyle anlattı: "Biyolojik anneyle sohbet etmedim, sadece sordum 'Bu bebeği siz gerçekten vermek istiyor musunuz?' diye. 'Evet vereceğim, almasanız da kapının önüne koyacağım' dedi. Kerime'ye 'Çocuğu sen al, kadın verecekmiş' dedim. Akşam da Kerime'yle gittik, bebeği aldık. Ben bildiğimi anlatıyorum, sadece aracı oldum. Anlattıklarımın haricinde hiçbir şey bilmiyorum."

hemşire
hastane
bebek
Yorum (2)
Sibel365
Hemsire degil o ..ilkokul mezunuyum diyor hemsire degilim diyor kadin yanlis haber
22
Cevapla
ünzile avcı
leyla atay aylardır ekranlarda doktor yanında çalışan kişi olarak tanıtılıyor.burada hemşire diye anılıyor.başlık ta OLAY HEMŞİRE diye başlıyor.haberi dinlemeden haber yapılıyor.düzeltme yazısı bekliyoruz.
12
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir