Medimagazin logo

Meslektaşını öldüren doktor tutuklandı

Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çalışan meslektaşı Kaan Erol'u, 30'dan çok bıçak darbesiyle öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan doktor Yavuz Sümter, "canavarca hisle" ve "kamu görevlisini yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle öldürme" suçlarından tutuklandı.
Kaynak: İHA
Meslektaşını öldüren doktor tutuklandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Akşam saatlerinde Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na getirilen şüpheli Sümter’in, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca ifadesi alındı.

Sümter’in pişman olduğunu belirttiği ifadesinde, üç aydır birlikte çalıştığı asistan doktorların kendisine mesleki baskı uyguladığını ve yaşanan tartışma sonucu olayın meydana geldiğini söylediği öne sürüldü.

İfade işlemleri tamamlanan şüpheli Sümter, tutuklanması talebiyle nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi.

Nöbetçi hakimlik, sorguladığı şüpheli Sümter’in, “canavarca hisle” ve “kamu görevlisini yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle öldürme” suçlarından tutuklanmasına karar verdi.


Sarıyer Balta Limanı Kemik Hastanesinde sabah saatlerinde meydana gelen olayda asistan doktor olarak çalışan Dr. Y. S. ile meslektaşı Dr. Kaan Erol arasında bilinmeyen bir nedenden ötürü tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine Dr. Y. S., meslektaşı Dr. Kaan Erol’u yaklaşık 40 bıçak darbesiyle öldürmüştü.


İstanbul'da doktorlar arasında az çalışma tartışması: Bir doktor hayatını kaybetti 


Olayın ardından gözaltına alınan Y. S. emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli Y. S. emniyet çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.


Meslektaşı tarafından öldürülen doktorun cenazesi hastaneden alındı 


 

balta limanı kemik hastanesi
doktor
Yorum (2)
Buğra
Tebabetin tarzı icrasında bulunacak olan tabip namzedi, tam teşekküllü sağlık heyetinden geçmeli ve her iki senede bir sağlık vizesi almalıdır. Cinayetin ve saldırganlığın bahanesi olamaz. Yanında bıçak taşıyan hekim de nedir Allah aşkına? Pilotlar sağlık şartlarını karşılamadığında uçabiliyorlar mı? Aynı şartlar hekimler ve otobüs şöförlerine de getirilmelidir
10
Cevapla
Ali
Üzücü bir olay. Çayda dem cerrahide kıdem diyenlere,o dem gözünüze girsin.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir