Medimagazin logo

Doktoru jiletle yaralayan zanlı: Esrar kullandığım için tam hatırlamıyorum

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli asistan doktoru jiletle boğazından yaralayan zanlı, adliyeye sevk edildi.
Kaynak: AA
Doktoru jiletle yaralayan zanlı: Esrar kullandığım için tam hatırlamıyorum
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İZMİR - Alınan bilgiye göre, kendisini muayene eden asistan doktor Kadir Songür'ü odasında jiletle boğazından yaralayan B.K'nin emniyetteki ifade işlemleri tamamlandı.

Saldırının ardından Karşıyaka ilçesinde çantasını gasbetmeye çalıştığı kadını sürükledikten sonra yakalanan B.K, emniyetteki ifadesinde, doktora, istediği ilacı yazmadığı için saldırdığını anlattı. 


Öldürmeye teşebbüs! İlaç yazdırmak isteyen hasta doktoru boynundan jiletle yaraladı 


Şüpheli B.K, ifadesinde şunları kaydetti:

"Olay günü hastanede ilaç yazmadılar ve bana sürekli gülüyorlardı. Bu durum sinirimi bozdu ve kayıt yaptırmadan doktorun odasına girdim. Esrar kullandığım için orada ne olduğunu tam hatırlamıyorum. Doktora kilitlendiğim için ona saldırmışım. Uyuşturucu kullandığım için şuurumu kaybetmişim. Bu olaydan dolayı pişmanım."


Sağlıkta şiddete isyan ettiler: Ölürsem iyileştiremem 


B.K, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, zanlının çeşitli suçlardan arandığı da ortaya çıktı. 

 Olay

Dün, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli asistan doktor Kadir Songür'e jiletle yaralayan zanlı, Karşıyaka ilçesinde bir kadının çantasını gasp girişiminde bulunduktan sonra yakalanmıştı. 

Boğazından yaralanan Songül, hastanede tedavi altına alınmıştı. 

sağlıkta şiddet
Yorum (4)
Ferit Tersşerit
Antisosyal kişilik bozukluğu bunları atsan atılmaz satsan satilmaz, bı de başıboş dışarı saliyorlar bu ne denetimsizlik keyfiliktir arkadaş, adam hapisten çıkıyor esrar içiyor gırtlak kesiyor gasp yapıyor sonra hatırlamıyorum, bu gibileri zamanında İngiltere'den Amerika ve Avustralyaya gemilerle göndermişler orda koloni kursunlar bizden uzak olsunlar diye, aslında biz de bunlara esrarı basıp operasyonlarda önden gönderirsek belki KİLİTLENMELERİNİN bı faydası da olur
51
Cevapla
Mehmet
Bu kansızlar artık içeri gire çıka avukat tan hakimden iyi bilirler yasaları. Aklısıra cezadan indirim alacak.
28
Cevapla
Dr.House
Bu da unutulur boşverin... ölmemiş sonuçta ölünce ne yaptılar ki yaralanınca yapsınlar ! Çelik yelek giymeyi düşünüyordum demek giysem o da işe yaramayacakmış. Boyuna da bişey takmalı demek ki burdan çıkaracağımız ders bu. Hatta sahibinden az kullanılmış bir miğfer de olsa...
48
Cevapla
Bartu Beken
Hekim'in 1-2 dk da hasta bakıldığı ve bu hastaların kapının önünde bağıra çağıra bekleyip dışarda öfke seli ile bileylenip içeri girdiği bir ortamda hekimin tek başına tanımadığı bir insanı plk. ıçinde karşılaması akıl alacak bir hal degildir.Icerde gelişen sıkıntılı bir halide asla ispatlamak mümkün değildir.Sekretersiz çalışmak asla olmamalıdır ama pek çok hastanede çekildiğini biliyoruz....Bu hâli ile bu olayları onlemek çok zor.....
22
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir